Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde bir ilk yaşandı. Yarışmacı Berk Göktaş önceki bölümde 12 soruya da doğru cevap vererek finale kalmayı başarmıştı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunucu koltuğunda oturduğu Milyoner bu hafta yeni bölümüyle ekranlara geldi. YKS’de Türkiye 71.si olan Berk Göktaş 5 milyon TL değerindeki 13. final sorusunu yanıtladı.

Kim Milyoner Olmak İster’de tarihi an Berk Göktaş 5 milyon TL’lik soruya doğru cevap vererek büyük ödülü kazandı

Yarışmacı Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’de 5 milyon TL değerindeki soruya cevap verdi. Soruda yarışmacıya “Bakara suresinde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, "biz bir çeşit yemeğe asla katlanmayız" diye isyan edip Hz.Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?” sorusuydu.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DE TARİHİ AN

Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı Salda Gölü'nde bayram yoğunluğu! Türkiye'nin Maldivler'i ziyaretçi akınına uğradı

Berk Göktaş Mercimek, Soğan, Nohut ve Sarımsak şıkları arasından C şıkkı Nohut’u yanıtlayarak 5 milyon TL’yi kazandı ve tarihe geçti.

Resim