Beşinci Boyut, Akasya Durağı, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan oyuncu Sitare Akbaş, şimdilerde ekranların sevilen dizisi Kızıl Goncalar'ın kadrosunda yer alıyor. Akbaş, dizide Birgül Tezel karakterine hayat verirken gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiriyor. 

Türk müziğine damga vurmuş ve geride unutulmayan eserler bırakmış "Baba" lakabı ile bilinen Müslüm Gürses ile arasında kan bağı olduğunu ifade etti. 

"MÜSLÜM GÜRSES'İN SOYADI DA AKBAŞ"

Ünlü oyuncu Akbaş, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Akbaş, usta sanatçı Müslüm Gürses ile akraba olduklarını söyledi.

Mert Ramazan Demir'in reklam anlaşması yenilendi! Haftaya sete giriyor Mert Ramazan Demir'in reklam anlaşması yenilendi! Haftaya sete giriyor

Akbaş soyadının nereden geldiğini ise “Biz Türkmen göçmeniyiz. Bana bunu büyükbabam anlatmıştı. Yıllar önce üç erkek kardeş Ankara Çubuk'a göçüyor. Birisi Urfa'ya, birisi Çorum'a, birisi de Adana'ya dağılıyor. Müslüm Gürses'in büyük dedesi de o kardeşlerden birisiymiş. Bizim ailede saçlarımız çabuk beyazlar, o yüzden soyadımız Akbaş. Müslüm Gürses'in soyadı da Akbaş” sözleriyle anlattı.

sitare akbaş-işçi haber

Editör: Gizem Külcü