Her cuma SHOW TV de ekrana gelen ''Kızılcık Şerbeti'' dizisinde beklenen bölüm sonunda geldi. Haftalar öncesinde dizi oyuncularının paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen ünlü sanatçı Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti yılbaşı özel bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı

Kızılcık Şerbeti'nde Ajda Pekkan sürprizi

Pembe küllerinden doğuyor

Yayınlanan fragmanlarda Pembe'nin Rüzgar'la anlaşma yaptığı anlar izleyicileri yeni bölüm için daha da meraklandırdı. Pembe'nin, Abdullah Bey'in Alev'le birlikte olduktan sonraki yıkılmış kadın profili bu bölüm değişecek gibi gözüküyor. Pembeyi, yılbaşı özel bölümde Ajda Pekkan'ın sahne aldığı mekanda eğlenirkenki görüntüleri dikkat çekti. Aynı sahneyi gören Abdullah Bey'in nasıl tepki vereceği merak konusu.

Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'ne mi geldi, kimi canlandıracak? Kızılcık  Şerbet'inde Ajda Pekkan hangi rolde, hangi bölümde ve ne zaman yayınlanacak?

Doğa ve Fatih evleniyor

Pembe Hanım ve Abdullah Bey cephesinde olaylar karışacak gibi gözükürken diğer tarafta Doğa ve Fatih resmi nikah kıyıyor. Fragmanda Pembe Hanım'ın Doğa'yı teyzesine benzettiği, Doğa'nın nikahı bu yüzden hızlandırdığı akıllara geliyor. Fatih Doğa'yı aldatmış ve buyüzden çift boşanmıştı. Sonrasında Fatih'in avukatla birlikte kurduğu tuzaktan dolayı çocukları Cemre'nin velayeti babaya verilmişti. Doğa, bebeğinin yanında olmak için Ünal malikanesine geri dönmüştü.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman 2023? Kızılcık Şerbeti (2. sezonu) yeni  sezonu hangi gün başlayacak, ne zaman? - Haberler

Bu gelişmelerin yanında Kıvılcım ve Ertuğrul çiftinin de birlikteliklerini ilan edeceği, aşkın, hırsın, pişmanlıkların, eğlencenin ve müziğin dolu dolu izleyiciyle buluşacağı yeni bölüm yarın akşam SHOW TV'de.

Editör: Zeynep Peksoy