Yılbaşı Haberleri

yılbaşı haberleri ve güncel yılbaşı gelişmeleri, yılbaşı ile ilgili tüm video, yılbaşı fotoğrafları ve yılbaşı haberleri İşçi Haber sitemizde


Gündem

Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri kapsamında trafiğe kapalı olacak.

Yaşam

Hakkari'de kar kalınlığının 1 metrenin üzerinde olduğu Merga Bütan Kayak Merkezi'nde yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor.

Gündem

Yılbaşında ve 2024'ün ilk günlerinde, yurdun batı kesimlerde hafif ve orta kuvvette yağmur, diğer bölgelerde parçalı az bulutlu ve yağışsız...

Magazin

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti yılbaşı özel bölümünde izleyiciyle buluşuyor.

Ekonomi

Yeni yıla girmenin heyecanının dünyanın dört bir yanını sardığı bugünlerde, "yılbaşı alışverişinde mağduriyet yaşamamak, dolandırıcıların hedefi olmamak" için bazı noktalara...

Yaşam

Yılbaşını evde geçirmek isteyenler için birbirinden farklı kategoride eğlenceli vakit geçirebileceğiniz filmleri derledik.

Yaşam

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, kırmızı tomurcuklu görüntüsüyle "yılbaşı çiçeği" olarak bilinen kokina tezgahlardaki yerini aldı.

Ekonomi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi, yılbaşında yurt içi ve yurt dışından gelecek çok sayıda tatilciyi ağırlayacak.

Ekonomi

Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu. Peki çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar?

Magazin

Magazin dünyasının sevilen isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Hadise'nin 2024 yılbaşı gecesindeki konser ücreti dudak uçuklattı.

Genel

2022'ye veda etmemize yalnızca saatler kala yurdun dört bir yanını yeni yıl telaşı sararken sizler için yeni yılbaşı mesajlarını derledik.

Magazin

1 Ocak Pazar akşamı 60. bölümüyle yayınlanmasını bekleyen Teşkilat dizisi seyircilerini üzecek o haber geldi.

Reklam Bloğu
//