Ekranlarda reyting rekorları kıran ve gündemden düşmeyen dizi Kızılcık Şerbeti, yepyeni gelişmeleri ve heyecanlı sahneleriyle izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Otopsiden sonra şüpheli ölümünün nedeni belli olacak Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Otopsiden sonra şüpheli ölümünün nedeni belli olacak

7 Haziran'da sezon finali yapması planlanan diznin son bölümü dün akşam yayınlandı. Bölümün final sahnesi ise herkesi şoke etti. Çimen'in verdiği ani kararı ailesine açıklamadığı sahne izleyiciyi ekrana kilitlemeye başardı. Abdullah Ünal'ı canlandıran Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edememesi yeni Abdullah'ı beraberinde getirmişti. Settar Tanrıöğen'in yerine usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti.

DOĞA'YA YENİ PARTNER!

Şimdilerde ise Fatih Ünal'dan boşanan Doğa karakterine yeni partner arayışı başladı. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yazdığı başarılı dizide Doğa'ya zengin bir iş insanının eşlik etmesi bekleniyor. Role hayat verecek oyuncu henüz bulunamadı fakat seyirci önümüzdeki haftalarda sürpriz oyuncuyu görecek.

Editör: Gizem Külcü