Dizinin son bölümüne damga vuran olaylardan biri Ömer'in bayılarak hastaneye kaldırılmasıydı. 

Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor Sandık Kokusu dizisinde o veda seyirciyi yıkacak! Ekipten ayrılıyor

Kızılcık Şerbeti'nin 43. bölümünde izleyenler, diziye damga vuran etkileyici bir sahne ile karşılaştı. Barış Kılıç tarafından canlandırılan Ömer karakteri, yaşadığı kaza sonrasında bayılarak hastaneye kaldırıldı. Ardından gelişen olaylar, izleyicileri derinden üzdü.

Ömer karakteri, kaza sonucunda beyninde oluşan baloncuk nedeniyle uzun bir süredir tedavi görüyordu. Ancak son dönemde durumu kötüleşmişti. Son bölümde Ömer'in bir kez daha bayılması ve acil ameliyata alınması, izleyicileri adeta ekrana kilitleyen bir hüzün atmosferi yarattı.

Doktorların verdiği bilgiye göre, Ömer'in yaşama şansının giderek azaldığı ve durumunun kritik olduğu belirtiliyor. Ömer'in ameliyat masasındaki mücadelesi, izleyicilere duygu dolu anlar yaşatırken, dizinin önümüzdeki bölümlerde nasıl bir gelişme göstereceği merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti'nin 43. bölümü, izleyicilerin kalplerinde derin bir iz bırakarak sona erdi.

Son fragmanda Kıvılcım seyirciyi derinden sarstı

Ömer'in yoğun bakımdaki hali karşısında duygu dolu anlar yaşayan Kıvılcım, sevgilisine yönelik içten ve dokunaklı sözleriyle izleyicilerin kalbini burkacak. "Sadece ayağa kalk, yine gül. Bana gülmesen de olur..." şeklindeki duygusal ifadeleriyle Kıvılcım, Ömer'e olan sevgisi ve umuduyla dolu bir destek mesajı iletiyor.