Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakteriyle ekranlara çıkan Barış Kılıç, sosyal medyada kendisiyle ilgili ortaya çıkan iddialara sinirlendi. Ünlü oyuncu birkaç gündür sosyal medyaya damga vuran iddialara yanıt verdi.

2004 tarihinde Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç‘ın olduğu iddia edilmiş ancak Gökhan Demirkol mahkemede hakimin “Üçüncü kişi var mı?” soruna “Kesinlikle yok, görüntüleri ben çektim” demişti.

Nihat Doğan boşanıyor! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? Nihat Doğan boşanıyor! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?

Kendisiyle ilgili iddiaların sosyal medyada tekrar gündeme gelmesi Barış Kılıç'ı sinirlendirdi. Hakkındaki iddialara yanıt veren Kılıç,  X hesabından açıklama yaparak," Bir gazetenin magazin ekinin yalan haberinden yola çıkarak hakkımda iğrenç iftiralarda bulunan herkese yargı önünde hesap soracağım. Israrla anlamak istemeyenlere söylüyorum. Bu iddiaların hiçbiri doğru değildir. Yalan haberdir. Bilmeden iftira atıyorsunuz. Gerçekten yazık…

Arkadaşlar hakkımda yazılıp çizilenler tamamen koca bir yalandır. Lütfen itibar etmeyin. Çok aptalca ve çok üzücü gerçekten. Biraz edep. İlle de edep." dedi.