A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın faaliyet programı açıklandı A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın faaliyet programı açıklandı

Konyaspor'un sevilen yıldızı Sokol Cikalleshi, Suui Arabistan ekibine kiralandı. Alınan bilgilere göre Cikalleshi Suudi Arabistan ekibi Khaleej'e 1 yıllığına kiralandı. 

Sokol Cikalleshi, 2020 yılında bedelsiz olarak Konyaspor’a transfer olmuştu. 32 yaşındaki futbolcunun Konyaspor ile şubat ayında yenilediği sözleşmesi 2024 yılına kadar devam edecek. Sokol Cikalleshi Konyaspor'a başarılı performansıyla pekçok katkı sağlayarak adından söz ettirmişti.

1 yıllığına Khaleej'e kiralanan Sokol Cikalleshi'nin Konyaspor'da 18 golü bulunuyor.

Sokol Cikalleshi kimdir?

27 Temmuz 1990 doğumlu Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi Kavaje'de dünyaya gelmiştir. 1.87 boyundaki oyuncu Kariyerine 14 yaşında Arnavutluk takımlarından, KS Besa Kavaje kulübünde 2004 yılında başladı. 17 yaşındayken profesyonel sözleşmeye imza attı. Santrafor mevkiinde forma giymektedir. Ocak transfer döneminin açılmasıyla 6 aylık kredi anlaşmasıyla Skenderbeu katılmayı kabul etti ve onların orta mevsim eğitim kampı için Antalya'ya, Türkiye'ye kadro da yerini aldı. 27 Ocak 2012 tarihinde KF Skënderbeu takımından, 2011-2012 sezonu sonuna kadar KF Tirana'a kiralandı. Cikalleshi kulüp için oynama şansı var "Bir ömür boyu şans" olduğunu iddia edildi. Golsüz berabere kalınan maçta, Klodian Duro yerine 63. dakikada oyuna girdi 29 Ocak tarihinde Bylis Ballsh karşı Arnavutluk Kupasını kazandı.