Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre boyunca sürükledi. Çevredekiler o anları kayda alırken, jandarma ekipleri durumu fark ederek otomobili durdurup, yerde sürüklenen kişiyi kurtardı. 

Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ş.T., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası Orhan S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

O anlara ilişkin görüntüler ise sosyal medyada hızla yayılırklen birçok kişi tarafından da tepki geldi.

NELER YAŞANDI

Edinilen bilgilere göre, olay, Ova Mahallesi’nde gerçekleşti. İlk olarak Ş.T. köpeğine zarar verip kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Orhan S.’nin evine giderek burada tartışmaya başladı.

CHP Genel Başkanı Özel Anıtkabir'de: Buraya partinizi iktidar yapmış olarak geleceğiz CHP Genel Başkanı Özel Anıtkabir'de: Buraya partinizi iktidar yapmış olarak geleceğiz

İkili arasında tartışma büyüyüp kavgaya dönmesinin ardından Ş.T., Orhan S.’yi ellerinden ve ayaklarından bağladı, ardından iple 48 HG 669 plakalı aracının arkasında 150 metre boyunca sürükledi. O sırada devriye gezen Kınık Jandarma Karakolu ekipleri, olaya müdahale ederek Ş.T.’yi gözaltına aldı. 

Ardından ekipler, Orhan S.’nin ellerini ve ayaklarını çözerek tedavisinin yapılması için sağlık ekiplerine teslim etti.

Editör: Öznur Kaya