Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarısı yapılan lodos, İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında etkili olmaya başladı. 

Akşener,  İYİ Parti kurultayında 'son kez' konuştu: Bir yerlere sırtımızı dayayarak ilerlemedik! Akşener, İYİ Parti kurultayında 'son kez' konuştu: Bir yerlere sırtımızı dayayarak ilerlemedik!

Lodos nedeniyle yüksek dalgalar oluşurken, dalgaların getirdiği kırmızı yosunlar Kadıköy'de Caddebostan sahilini kapladı.

3 OTOMOBİL HASAR GÖRDÜ

Lodos megakenti fena vurdu! Çatıdan uçan demir tente 3 otomobili hurdaya çevirdi

Sultangazi'de şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatı, park halindeki 3 otomobile zarar verdi. Uğur Mumcu Mahallesi'nde şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısından demir tente parçaları düştü. Cadde üzerinde park halindeki 3 otomobil üzerine devrilen çatı, otomobillerde hasar oluşturdu. Çatı uçtuğu sırada herhangi bir yaralanma olayının olmadığı öğrenildi.

"BİZ ÇOK KORKTUK DEPREM OLDU SANDIK"

Cadde üzerinde esnaf olan Saliha Öğretmen, "Ben zaten iş yerindeydim bir sesler geldi. Bir baktık çatı komple araçların üzerinde. İnsanlar toplandı yüksek bir ses geldi, biz çok korktuk. Deprem olduğunu sandık. Çatıdan düşen parça araçların üzerine düştü. Hiç kimse caddede yoktu. Allah'tan kimse yoktu yoksa insanlar girmişti. Biz de korktuk rüzgar çok şiddetli esiyordu" dedi.

"ÖN CAM KOMPLE EZİLMİŞ HASAR VAR"

Lodos megakenti fena vurdu! Çatıdan uçan demir tente 3 otomobili hurdaya çevirdi

Damadının otomobili zarar gören Cevdet Çakır, "Benim damadımın arabasına çatı uçtu. Nasıl oldu bilmiyorum ben şimdi geldim. Ön cam komple ezilmiş hasar var" dedi.

SEFER İPTALLERİ YAŞANDI

İstanbul'da bugün görülen lodos nedeniyle Şehir Hatları A.Ş. vapur seferlerinde aksama ve iptaller görüldüğünü açıkladı. Bunlar arasında Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Kadıköy seferleri yapılamadı.

Kaynak: DHA, AA ve İHA