Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Lucas Toreıra ile Devrim Özkan'ın aşk yaşadığı iddiaları gündemi salladı. Bir süredir sosyal medya da sıkça tartışılan konunun ardından, Ünlü oyuncu merak edilen soruları cevapladı. Lucas Torreira Devrim Özkan ile aşk mı yaşıyor? İşte detaylar.

Lucas Torreira'nın sakatlığına dair Galatasaray'dan açıklama- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

Lider Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı Lider Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi sarı kart alarmı

LUCAS TOREIRA İLE DEVRİM ÖZKAN AŞK MI YAŞIYOR?

Bir süredir adı Galatasaray'ın yıldız orta sahası Lucas Toreıra ile anılan Devrim özkan aşk dedikodularını yanıtladı. Aşk yaşadıkları söylentileriyle gündemden düşmeyen Özkan ve Torreira, en son Miami''de beraber tatil yaparken objektiflere yakalanmıştı. Daha önce Torreira ile ilgili, "Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum" diyerek aşk iddialarına noktayı koyan açıklamayı yapmıştı.

Devrim Özkan'dan 'Lucas Torreira' ile sevgili olduğu iddialarına cevap:  Hayatımdaki tek şey... - Günün magazin haberleri

Öcneki günlerde Etiler'de gazetecilere yakalanan Devrim Özkan her fırsatta  Lucas Toreıra ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara kaçamak cevap verirken,  Bir markanın yüzü olmak için görüşme yapacağını söyleyen Özkan, "Önümüzdeki günlerde yeni bir projeye başlıyorum. Bu projede güçlü, mücadele veren bir kadını izleyeceksiniz" açıklamalarında bulundu.

Devrim Özkan ile Lucas Torreira neden ayrıldı? | Magazin

DEVRİM ÖZKAN'DAN LUCAS TOREIRA İTİRAFI! AÇIKLADI...

Oyuncu Devrim Özkan sonunda Galatasaraylı Lucas Torreira ile aşk yaşadığını itiraf etti. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan ünlü oyuncu  "Her şey göründüğü gibi..." diyerek birlikte olduklarını itiraf etti.