Ohido’daki Cedar Point isimli lunaparkta cinsel ilişkiye giren çift büyük tepki çekti.

Hafta sonu çocuk, genç, yaşlı birçok insanın insanın ziyaret ettiği lunaparkta Giant Wheel isimli dönme dolapta 32 yaşındaki bir kadın ile 24 yaşındaki bir adam cinsel ilişkiye girdi.

Suudi Arabistan’da 70 Yıl aradan sonra yasal içki satışı: Tepkiler sürüyor Suudi Arabistan’da 70 Yıl aradan sonra yasal içki satışı: Tepkiler sürüyor

Etraflarında çocukların olmasını umursamadan dönme dolabın koltuklarında cinsel ilişkiye giren kişilerin Heather Johnston ve David Davis olduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları reşit değil

Çifti ihbar edenlerin ise dönme dolaba aynı anda binen gençler olduğu kaydedildi. Sandusky polisi olay yerine giderek inceleme başlattı.

Görgü tanıkları çiftin alenen cinsel ilişkiye girdiğini ve dönme dolapta sarsıntı meydana geldiğini dile getirdi. Yetkililer, görgü tanıklarından ikisinin reşit olmadığını da aktardı.

Polis tarafından sorgulanan Johnston'ın yaptığı savunma dikkat çekti. Johnston, “Ben sadece yere düşen sigarayı almak için eğildim. O da bana yardım etti” dedi. Fakat daha sonra ikili cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etti. Davis ve Johnson geceyi nezarethanede geçirdi.

Hakim karşısına çıkmaya hazırlanan çiftin 180 güne kadar hapis cezası alması gündemde.