Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekilen daha sonra tekrar izleyicilerle buluşturulan 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgiyi yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül, soluğu Çeşme'de aldı. Tazelenmek için Çeşme'yi tecih eden Kırmızıgül, Alaçatı’da minibüse binerek minibüsteki yolculara mini bir konser verdi.

Mahsun Kırmızıgül o anları Instagram sayfasından yayınlayarak; "Çeşme'de minibüste bulunan dostlarla konser verdiğim doğrudur. Muhteşemdi..." diye yazdı.  Şarkıcının videosu, sosyal medyada gündem oldu.

"Şoföre muavinlikte yaptım"

54 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül, görüntülerin çok konuşulmasının ardından Instagram sayfasından bir açıklama yayınladı. Kırmızıgül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Çeşme’de Cumartesi çıkacağım Günay programı öncesinde arkadaşlarımızla yemeğe çıktık. Yemekte alkol almış olan arkadaşımın aracını kullanarak onu evine bıraktık ama gecenin o saatinde hotele gitmek için taksi aradık, bulamayınca minibüse bindik. Minibüse binince kısa bir şoktan sonra, çok samimi bir ortam gelişti. İnsanlar şarkı söylememi isteyince, onları kırmadım ve hep birlikte 20 dakikalık unutulmaz anlar yaşadık. Ha bu arada şoföre muavinlikte yaptım."

İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı