Televizyonların çok sevilen ve çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye'de yeni sezon kadrosu yavaş yavaş tamamlanırken jürilerin bölüm başına aldığı ücretler açıklandı.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüriliğini yaptığı MasterChef Türkiye 2022'nin elemeleri tamamlandı. 

MasterChef Türkiye 2022'nin ana kadrosuna; Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatmanur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan katıldı. 

Yarışma bu kadar heyecanla takip edilirken MasterChef Türkiye jürileri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun da bölüm başına aldığı ücretler merak konusu oldu. 

Geçtiğimiz aylarda Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın maaş konusu nedeniyle tartıştığı iddia edilmiş, ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Sivrioğlu, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim? İnci Taneleri'ne Azem'in kızı Nehir geliyor! Merakla beklenen o oyuncu kim?

Bu sezon ise, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın bölüm başına ne kadar ücret aldıkları ortaya çıktı.

İddiaya göre, jüri üyeleri Masterchef yarışmasından aylık olarak aldıkları ücret 200-250 bin TL arasında.

Her sezon yaklaşık 6 ay süren yarışmada şeflerin kazancının ise en az yaklaşık 1.5 milyon TL olduğu tahmin ediliyor.