Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt! Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt!

MasterChef All Star'da eleme potasına giren yarışmacılar, 1. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. TV8'de yayınlanan MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar, takım oyununda pide yapma becerilerini sergiledi. Rakipleriyle eşleşen yarışmacılar, pide hamurunu açmak, iç malzemesini hazırlamak ve fırına vermek için ter döktü.

Mavi takım dokunulmazlığı kaybetti

Takım dokunulmazlığını kırmızı takım kazanırken, mavi takımda bireysel dokunulmazlık için yarışan Batuhan, rakiplerini geride bırakarak eleme potasından kurtuldu. Peki, dün gece MasterChef 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? İşte, detaylar...

Dokunulmazlığı Batuhan kazandı

Bireysel dokunulmazlığı elde eden Batuhan, Mavi takımın kaybettiği dokunulmazlık oyununun ardından Tahsin'i eleme potasına yolladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen eleme oylamasında ise Sergen'in ismi en fazla yazıldı. MasterChef'te eleme adayları böylece Tahsin ve Sergen olarak kesinleşti.

MasterChef eşleşmeleri

Pide yapma becerilerinin sınandığı düello oyununda süreyi şefler duyururken eşleşmeler de şöyle oldu;

Cemre - Tolga : Şerbetli pide

Barış - Batuhan : Patatesli Kır pidesi

Sergen - Ayaz : Cantık pidesi

Alican - Azize : Bıçak arası

Eren - Metin : Cicirya pidesi

Kerem - Dilara : Nazilli pidesi

Tahsin - Esra : Cıvıklı pide

Barbaros - Tanya : Trabzon yağlısı

Hasan - Kıvanç : Bafra pidesi