Televizyonların çok sevilen ve çok izlenen yarışması MasterCef Türkiye'de kıyasıya mücadele hız kesmeden devam ederken sezonun ilk kaşığı fırlatıldı.

Popüler yarışma programı MasterChef’te haftanın ikinci takım mücadelesinde kırmızı ve mavi takım üyeleri, mezeler konseptinde kıyasıya mücadele etti. İlk oyununun kazananı mavi takım olurken, ikinci oyunda da kazanan uzun süre sonra kırmızı takım oldu. 

SEZONUN İLK KAŞIĞI FIRLATILDI

Kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için önlüklerini giyerek hünerlerini sergiledi. Bu etapta yarışmacılar soğan kullanarak en iyi tabağı yapmaya çalıştı. İlk dörde kalan isim Çağatay, Metin, Burak Revanbahş ve Burak Kaya oldu. Dokunulmazlığı alan isim ise Metin oldu. Mehmet Şef kazanan ismi açıklarken kaşık attı. Sezonun ilk kaşığını alan ismin Metin olduğunu açıklayan şef, kaşığı Metin'e vererek övgü dolu sözler söyledi.

İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı İlber Ortaylı'dan korkutan haber! Uçakta fenalaştı

“BU TABAĞA YAPILACAK TEK ŞEY KAŞIK FIRLATMAKTI”

Mehmet Yalçınkaya konuşmasında “Soğanın çok iyi kullanıldığı bir tabak. Çok üst düzey bir sunum. Bu tabağa yapılacak tek şey vardı, o da kaşık fırlatmaktı. Tebrik ediyoruz.”