Kısa bir süre içerisinde Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Mauro İcardi, yeni sözleşmeye imza attı. Yıldız oyuncu yıllık 10 milyon euro kazanacak. Fakat yapılan bu sözleşmede dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Arjantinli golcünün maaş sponsorlarından birinin de Dursun Özbek olduğu ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Galatasaray'ın 2 aydır yolunu gözlediği Mauro İcardi yeni sözleşmeye imzasını attı. 

Pazar günü RAMS Park'ta düzenlenen imza töreninde 'Aşkın olayım' şarkısı eşliğinde bir kez daha sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıkan Arjantinli yıldız için başkan Dursun Özbek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Mauro Icardi'nin transferi için açıklama - Galatasaray son dakika haberleri

Dursun Özbek, "Kıymetli oyuncumuz İcardi, yıllık yaklaşık 40 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Sponsorlarımızın 4 milyon Euro'sunu karşıladığı toplamda 10 milyon Euro gelire imza atmıştır'' bilgisini verdi. 

Dursun Özbek kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında ve nereli? Galatasaray'ın  yeni başkanı Dursun Özbek listesinde hangi isimler var, serveti ne kadar, Dursun  Özbek'in eşi kimdir ve hangi takımlı? - Galatasaray Haberleri -

Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri satışa sunuldu Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri satışa sunuldu

Mauro İcardi transferindeki sponsorlardan birinin de Özbek olduğu ortaya çıktı. 

4 MİLYON EURO'SU İMAJ HAKKI

Dursun Özbek,3 senelik sözleşmeye imza atan 30 yaşındaki Arjantinli süper starın,her sezon 1 milyon Euro'sunu cebinden karşılayacak. Yıldız oyuncunun KAP'a garanti ücreti 6 milyon Euro olarak açıklandı. 

Parti devam ediyor - Son dakika Galatasaray haberleri - Fotomaç

Başarılı futbolcuya 4 milyon Euro da imaj hakları olarak bonuslar ödenecek. Özbek'in yanı sıra Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ve kulübün ana sponsorları Sixt Rent a Car ile RAMS Global kalan parayı tamamlayacak.

Galatasaray'la tekrardan buluşan Mauro İcardi, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla toplam 26 maçta boy gösterirken,23 gol 8 asistlik bir performansa imza attı. 

Wanda Nara, Galatasaraylıların beklediği Mauro Icardi haberini verdi - Son  Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

YENİ EVİNE YERLEŞTİ

Mauro İcardi ailesiyle beraber İstanbul'a geldi. Arjantinli yıldız Kemer Country'de havuzlu bir villaya taşındı. Arjantinli yıldızın yeni evi hem Kemerburgaz'daki yeni tesise hem de stada çok yakın.