İsrail, Biden'a Refah planını sundu! Saldırılarını genişletecek mi? İsrail, Biden'a Refah planını sundu! Saldırılarını genişletecek mi?

İnsanların dünyaya gelmesinden bu yana kavramlar dediğimiz bir kalıp ortaya çıkmıştır. Bu kalıplar o denli artmıştır ki koskaca bir kıtaya "medeniyet" dediğimiz kalıbı yaftalamışızdır. Medeniyet denildiğinde aklıma Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan vatan şairi Mehmet Akif'in yazdığı İstiklal Marşının şu sözleri gelir; " Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar". Evet, Avrupa denildiğinde medeniyetin beşiği olarak bilinir. Ancak bu kalıpların altını ne kadar dolduruyor? Birazdan bahsedeceğim haberde bu sorunun cevabını bulacaksınız...

Fransa'nın başkenti Paris'te, geçen hafta insanlığı sorgulatacak bir olay yaşandı. Yolda düştükten 9 saat sonra hastaneye kaldırılan fotoğrafçı Rene Rober'in hipotermi geçirerek öldüğü belirlendi.

YOLDAN GEÇENLER KAYITSIZ KALDI

Fransa'da BFMTV’nin haberine göre, 84 yaşındaki Fotoğrafçı Rene Robert, 18 Ocak akşamı saat 21 civarında oldukça kalabalık Turbigo Sokağı'nda yürürken düştü.

Robert, düştüğü yerden kalkamadı ve kaldırımda yüzüstü yattı. Ancak yardımına yaklaşık 9 saat  boyunca kimse gelmedi. Sabah 6 'da evsiz bir kişinin polise haber vermesinin ardından kafa travması ve hipotermiyle Cochin Hastanesine kaldırılan Robert'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Fotoğrafçıyı sokaktan geçenlerin kayıtsızlığının öldürdüğünü dile getiren Mompontet, 'Yerde yatan birini görseydim, ben de duracağımdan yüzde 100 emin değilim.' dedi.

İlginizi çekebilir