TRT'nin en iddialı dizilerinden olan "Mehmed:Fetihler Sultanı" geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Bu akşam ise ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizide önemli gelişmeler yaşanacak. Başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'na Selim Bayraktar, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Fikret kuşkan, Seçkin Özdemir, Kenan Çoban gibi usta isimler eşlik ediyor.

İKİNCİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Tahtı babası Murad’a bırakan Mehmed, Saruhan’a dönecek. Burada hem ahalinin hem de ahilerin sorunlarıyla ilgilenecek. En önemli meselelerden biri korsanların ticarete mani olmasıdır. Venedikliler, Murad’a Mehmed’i şikayet etmiş, ticaretlerine halel getirdiğini belirtmişlerdir. Bununla birlikte Çandarlı da Sultan Murad’a Mehmed ile ilgili önemli deliller sunmuştur. Sultan Murad, Mehmed’in hesap vermesi için tez huzuruna çağrılmasını ister. Öte yandan haremde de sular durulmayacak. 

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a dini nikah kıydı

Editör: Gizem Külcü