Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter üzerinden paylaştığı Meral Akşener'in Fox TV'de yapmış olduğu konuşmanın kesilerek 6'lı masaya hakaret ettiği görülen videonun montaj olduğu ortaya çıktı.

Gökçek tarafından yapılan açıklamada "Meral Akşener resmen Kılıçdaroğlu’na ve (Ekrem’in mahkeme kararı sonrası) Belediye’ye gelmeyen diğer parti liderlerine 'Ben böyle bir ahmaklık görmedim' diyerek hakaret ediyor. Biliyor ki Kılıçdaroğlu ve diğer liderler bu lafı yutacaklar. Niye mi? Akşener’e muhtaçlar da ondan..." demişti.

Antalya'daki lüks otelde Türk müşteriye 4 bin 200 TL'lik ''Milliyet farkı'' faturası Antalya'daki lüks otelde Türk müşteriye 4 bin 200 TL'lik ''Milliyet farkı'' faturası

Teyit tarafından yapılan açıklamada Meral Akşener'in konuşmasının kesildiğine yer verilirken şu ifadeler kullanıldı;“23 Aralık’taki yayının tamamına YouTube üzerinden ulaşılabiliyor. Sosyal medyada yaygınlaştırılan video kesiti, yayının 2:39.41. dakikasında Akşener’in ‘Bunun üzerinden bir kesim de ‘yani siyasi nezakete uymuyor’ dendi.’ ifadesiyle başlıyor.Ancak yayının tamamını izlediğimizde, Meral Akşener’in ifadesinin bir bölümünün kesilerek paylaşıldığını görüyoruz. Bu kesinti Akşener’in sözlerinin bağlamından koparılmasına ve ‘ahmak’ ifadesinin muhatabının yanlış anlaşılmasına yol açıyor.Meral Akşener’in ifadeleri, İlker Karagöz’ün yayının 02:39:07. dakikasında sorduğu soruyla yaklaşık 30 saniye önce başlıyor.” dedi.