Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni Anayasa mesajı: Türkiye'ye yakışmıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni Anayasa mesajı: Türkiye'ye yakışmıyor

İşçi Haber Özel

Kamuda sözleşmeli olarak çalışanların dört gözle beklediği kadro konusunda çalışmalara devam eden Memur-Sen 11 sendika ile ortaklaşa 'Kamuda Sözleşmeliliğe Son' Şurası gerçekleştiriyor. 'Kadroya Geçiş Talebimizi Haykırıyoruz' diyen çalışanların taleperlini dile getirmeyi amaçlayan sendikalar 2 gün sürecek şurada kadro taleplerini yineleyecek.

SÖZLEŞMELİ KAMU ÇALIŞANI DA KADRO İSTİYOR

Çözüm bekleyen sorunlardan biri olan kadro konusunda daha önce şartları sağlayan taşeron işçiler kadroya alınmıştı. Güvensiz ve stres altında çalıştığını, eşit şartlara sahip olmadığını dile getiren kamu çalışanları da gerek sosyal medya yoluyla gerek de sendikalar aracılığıyla taleplerini dile getiriyor ve mağduriytlerinin bir an önce giderilmesini istiyorlar.

Memur-Sen Genel Merkezinde yapılan Şura'da 22 Şubat (bugün) 11 Hizmet Kolu Çalıştayı halen devam ederken, 23 Şubat (yarın) 'Kamuda Sözleşmeliliğe Son Şurası' gerçekleşecek.

Editör: TE Bilişim