İŞÇİ HABER / Merve Çoban - Yudum Özel

Trabzon'da akıl almaz bir olay yaşandı. Trabzon'da bir otelde konaklayan yabancı uyruklu bir kadın otel odası parası ödememek için kendini Tanrı ilan etti.

8 Mayıs ila 10 Mayıs tarihleri arasında Trabzon'da bir otelde konaklayan Paula Jean Wheeler isimli yabancı uyruklu kadın, 2 gün konakladığı otelin ücretini vermek istemeyerek, olay çıkardı. Otelden ayrılırken kendisinin Tanrı olduğunu ilan ederek "Tanrılar para vermez" ifadelerini kullandı. 

Otel çalışanlarının polisi arama uyarılarına rağmen otelden uzaklaşmaya çalışan Wheeler, "bla, bla, bla (nokta, nokta, nokta)" sözleriyle otel çalışanlarını duymazlıktan geldi. O anlar otel çalışanlarının cep telefonu kameralarına yansıdı.

İMZADA 'İSA MESİH DETAYI'

İşçi Haber'in edindiği bilgiye göre otelde konaklama uzatan ve odada çözülmesini talep ettiği sorun giderilen kadın ücreti ödemeyi 'Tanrı' olduğunu söyleyerek reddetti. Kadının otelde evrakı İngilizce olarak "Mesih İsa" olarak imzalaması ise dikkat çekti.

6A55Da68 88A2 409E 9373 Cb43F43972E6

Paula Jean Wheeler'ın kullandığı sosyal medya hesaplarının biyografi bölümlerine de 'İsa Mesih' notunu düşmesi gözlerden kaçmadı.

"KENDİNİ TANRI İLAN ETTİ, AĞZA ALINMAYACAK KELİMELER SARF ETTİ"

Öte yandan otel tetkililerinin polise yaptığı şikayete göre olayın detayları şöyle oldu:

"Kendisinin psikolojik sorunlarının olduğu bariz bir şekilde gözükmektedir ve topluma zarar verebilecek davranışlar sergileyebileceğini düşünmekteyiz. Otelimizden ayrılırken 2. gece konaklama bedelini vermeyi reddetmiş ve kendisinin tanrı olduğunu iddia ederek ''tanrılar para vermez'' diyerek otelimizden ayrılmıştır. Konaklama bedeli talep etmemize rağmen ağza alınmayacak kelimeler sarf edip bağırmaya başlamıştır. Bunun üzerine kendisine polise şikayet edeceğimizi söyledik ve herhangi bir fiziksel temas ve herhangi bir eylemde bulunmadan kendisi uzaklaşmıştır.  Sağlıklı bir birey olmadığı ve çevreye, topluma zarar verecek bir yapıda olduğunu düşünmekteyiz. Gereğinin yapılmasını ve tarafımıza bilgilendirmede bulunulmasını önemle rica ederiz."

Editör: Yudum Özel