TBMM Başkanı Kurtulmuş: Siyonizm yıkıcı bir ideolojidir TBMM Başkanı Kurtulmuş: Siyonizm yıkıcı bir ideolojidir

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, tehditle karşılık verdi. 

Kılıçdaroğlu’nun belgeleri paylaşıp, uyarılarda bulunmasının ardından mesaj paylaşan AKP’li Külünk, hakaret içeren ifadeler kullanarak, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memurlarını yine tehdit etmiş. İzzet yoksunları bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memuru, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden emir alır ve devletinden aldığı güçle eşkiyadan ürkmez” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN SESLENDİĞİ BÜROKRATLARI HEDEF ALDI

Külünk, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırları içinde yaşayan ürkekler, bu ülkenin düşmanlarından medet uman asalaklardır. O asalaklar, bu devletin memuru görünmüş olabilirler ancak hiçbir zaman bu ülkeye memur olmamışlardır” sözlerini sarf etti.

Son mesajında Kılıçdaroğlu’nu, “Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir” sözleriyle tehdit eden Külünk, “Haydi bakalım! Sen açıkla açıklayacaklarını, bizim senden yana açıklayacak tek bir cümlemiz yok. Neden mi? Öyle çıplaksın ki seni ve yakın tarihini meydanda biliyor milletimiz. Her şey aşikâr! Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir” sözlerini sarf etti.