Dün İstanbul'da iki metrobüsün kaf kafaya çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Onlarca yolcu yaralanırken iki şoför de yoğun bakıma alındı.

Kazanın ardından birçok iddia ortaya atıldı. Metrobüslerden birinin şoförü Mahsun Kibar'ın seyir halindeyken baygınlık geçirmesi sonucu aracın ters yöne doğru kaydığı bildirilmişti. Metrobüs şoförü Mahsun Kibar’ın kardeşi Fatih Kibar, ağabeyinin daha önceden bir rahatsızlığı olmadığını berlirtti. Kardeş,“Görüntüleri izleyenlerin söylediği şey şu; Abim duraktan yolcuları aldıktan sonra durağın dışına çıktığı zaman kendisini iyi hissetmeyerek yolculardan ambulans istemiş. Ondan sonra elini başına atmış ve bilinç kaybı yaşamış. Ardından bariyerlere çarparak diğer otobüsle kafa kafaya çarpışmış. Daha önce kalp veya tansiyon rahatsızlığı yoktu. Metrobüs kazası olduğunda ilk abimi ararız. 2 saat ona ulaşamadık ve endişelendik. İş arkadaşları beni aradı ve haber verdi. Şu anda yoğun bakımda takip altında” dedi. 

Savcılıktan kedi "Eros"u öldüren sanık hakkındaki karara itiraz geldi! Savcılıktan kedi "Eros"u öldüren sanık hakkındaki karara itiraz geldi!

Kazayla ilgili yazılıp çizilirken halkın kesimi kazanın bilinöli yaptırıldığını ve iktidarın bundan pay çıkarmak istediğini iddia etti. İmamoğlu'na karşı algı politikası yürütüldüğünü ve iyice araştırılmasını isteyen vatandaşlara karşı iktidar taraftarları ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını savundu. 

İddialar kafalarda soru işareti bırakırken kazaya dair soruşturma sürüyor.