Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den kam ukurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçilere müjdeli haber geldi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın'dan AKPM'ye 'çifte standart' tepkisi

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin 2204'te de taşeron sorunu devam ediyor. Vatandaşlar çalıştıkları kurumlarda nmesleki güvence ve bazı özlük haklarından mahrum edildiklerini söyleyerek taşeron sisteminin kaldırılması için hükümete seslendi. 

DİSK'ten Taksim çağrısı! 1 Mayıs bildirilerini Beşiktaş'ta dağıttılar DİSK'ten Taksim çağrısı! 1 Mayıs bildirilerini Beşiktaş'ta dağıttılar

Taşerona Kadro Açıklaması Son Dakika 2023 Taşeron Yasası - Polatlı Postası

''TAŞERON İŞÇİLERE KADRO SÖZÜ VERDİNİZ''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Meclis'te yaptığı açıklamalar ile art arda kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron sistemi ile istihdam ettirilen taşeeron işçilere destek vermeye devam ediyor. 

CHP'Lİ ÖMER FETHİ GÜRER: "NİĞDE'DE 100 BİN TON PATATES ÇÜRÜDÜ"

İktidarın taşeron işçilere kadro sözü verdinin altını çizen Gürer, İktidar Taşeron işçilere kadro sözü verdi.Sözünü yerine getirmedi.Taşeronda çalışan işçiler çalıştıkları kurumda kadro hakları verilmelidir. HepinizTaşerona Sözverdiniz'' şeklinde açıklamaları TBBM'de yapmış olduğu açıklamalarda taşeron işçilere destek verdi. 

MHP'DEN TAŞERON İŞÇİLER İÇİN SEÇİMDEN ÖNCE ART ARDA MÜJDE GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın katıldığı canlı yayında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron işçiler için müjdeli haber geldi. Gündeme ilişkin birçok soruya yanıt veren Aydın müjdeleri art arda sıraladı.

Kamil Aydın kimdir? - Yeni Akit

Staj çıraklık, kademeli emeklilik, taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro, maaş düzenlemesi, kamu mühendisleri ile öğretmenlere iyileştirme konularının bakanlıklar nezdinde bilindiğini ve konuların çözümü için çalışma başlatıldığını belirten Aydın, 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Macron'un açıklamaları ucuz siyaset

''MHP popülist bir parti değil. Günü kurtarmak isteyen parti değil. Biz 2 düşünüp 1 konuşan partiyiz. Gayret konusunda en ufak bir şüphesi olmasın bu tür dilek ve temennilerde bulunanlar, beklentiler içinde olanlar. Cumhur ittifakı olarak o kadar çok kamu kesiminde müjde bekleyen kesim var ki, müjde bekleyen, ya da iyileştirme bekleyen kesimler var. Bunlardan bir tanesi de biliyorsunuz ki bu EYT ile ilgili meselelerde bazı konular, kadroya geçişlerde unutulan, gözden kaçmış kesimler var. Kadro bekliyorlar. Hala taşeron şirket üzerinden çalışıyorlar. Biri bu.

Kamil Aydın Kimdir? & Hakkında Bilgi

Diğeri de stajyerlik çıraklık süreçlerinin bu sürece katkı olarak eklenmesi, bununla da belirli bir kesimin mağduriyeti giderilecek. Bunu inanın Türkiye'de ekonomiyi elinde bulunduran kadro da biliyor biz de hatırlatıyoruz. Gerekli bakanlıklara bunları iletiyoruz. Kamu mühendislerinin iyileştirme beklentisi var. Öğretmenlerin beklentileri var. Bunlar takibe alınmıştır.