Beşiktaş altyapısında yetişerek birçok başarıya imza atan Rıdvan Yılmaz'a övgüler yağıyor.  Beşiktaş formasıyla 62 karşılaşmada 4 gole imza atan Yılmaz, transfer olduğu İskoç takımı Rangers'da şimdiden çok seviliyor.

THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası THY Avrupa Ligi'nden Fenerbahçe Beko'ya para cezası

Rangers'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, kulübün internet sayfasına yaptığı konuşmada milli futbolcumuzdan övgüyle bahsetti. 

21 yaşındaki oyuncuyu, uzun süredir yakından takip ettiğini belirten teknik direktör Van Bronckhorst, "Rıdvan'ı kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Takımın kalitesini büyük oranda artıracağını düşünüyorum. Beşiktaş gibi gerçekten talepkar ve kazanma anlayışıyla sahaya çıkan bir takımda, son yıllarda büyük bir gelişim yaşadı ve bu durumdan çok etkilendim. Onu, önümüzdeki günlerde antrenmanlarda görmeyi ve sahaya çıkmasını dört gözle bekliyorum." açıklamasında bulundu. 

 ''Gurur duymamız lazım''

21 yaşındaki futbolcuya bir övgü de Nihat Kahveci'den geldi. Eski futbolcu Kahveci, TRT Spor'a yaptığı konuşmasında genç yıldızın transferini yorumladı.  Kahveci, ''Frankfurt ve Rangers, Avrupa Ligi'nde final oynuyor. İkisi de Rıdvan'ı istiyor, birine gidiyor. Gurur duymamız lazım.'' dedi.