Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, Trabzonspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.

Samsun 19 Mayıs Stadında oynanan karşılaşmada Samsunspor taraftarları tribünleri tıklım tıklım doldurdu. Samsunspor maçın 14. dakikasında Trabzonspor karşısında penaltı kazandı. Penaltı atışını yapan Taylan Antalyalı, Samsunspor'u 1-0 öne geçiren isim oldu. Penaltı atışı ile gol perdesini açan Taylan Antalyalı'nın ardından Trabzonspor ceza sahasında topla buluşan Marius meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-0'e getirdi.

Trabzonspor'dan Altay Bayındır hakkında açıklama Trabzonspor'dan Altay Bayındır hakkında açıklama

Trabzonspor, Samsunspor karşısında maçın 32'inci dakikasında Enis Bardhi'nin serbest vuruştan ağlara gönderdiği golle durumu 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın 36'ıncı dakikasında ise Samsunspor'un kullandığı korner vuruşunda Fernandez topu kendi kalesine gönderdi. Bu golle skor 3-1'e çıkarken Samsunspor taraftarları ilk yarıda gelen 3 golle büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 4 gol olurken, maçın ikinci yarısında ise Samsunspor ve Trabzonspor'un karşılıklı ataklarından gol sesi çıkmadı. Karşılaşma maçın uzatma dakikalarının da oynanması sonrası Samsunspor'un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.

Kaynak:SamsunKentHaber

Editör: Ali Çetin