Ehliyetleri çeşitli nedenlerle iptal edilen veya geri alınan binlerce sürücü, haklarının iade edilmesi umuduyla 1 Ekimde başlayacak olan meclis çalışmalarını dikkatle takip ediyor. Ehliyet affı mağdurları, ehliyetlerini geri alabilmek için yasal düzenleme yapılmasını ve mağduriyetlerinin son bulmasını istiyor.

Ehliyet affı mağdurları yetkililere sesleniyor!

Işık ihlalleri, hız, park cezası, emniyet kemeri, emniyet şeridi ihlali gibi sebeplerden dolayı ehliyetlerini kaybeden ehliyet affı mağdurları, ölümlü kaza yapmamış tüm sürücülerin affedilmesini istiyor. Geçmişteki hatalarından pişman olan vatandaşlar, tekrar araç kullanabilmek için yetkililerden yardım bekliyor.

AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı AK Parti’den CHP’ye geçen Üsküdar Belediyesi’nde 71 işçi işten çıkarıldı

Ehliyetsiz affı mağdurları geçinemiyor!

Ehliyetlerine el konulduğu için zor durumda kalan vatandaşlar, ehliyet affı bekliyor. Bazı sürücüler, trafik kurallarını ihlal ettikleri için ehliyetlerini kaybettiler. Bazıları ise, ehliyetlerini almak için gerekli şartları yerine getiremedikleri için mağdur oldular. Ehliyetleri olmadan iş yapamayan ve ailelerini geçindiremeyen sürücüler, ehliyet affının bir an önce çıkmasını istiyorlar. Ehliyet affının, hem kendilerine hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorlar.

EHLİYET AFFI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ehliyet affı bekleyen binlerce sürücü, umutla gelişmeleri takip ediyor. Ehliyetlerini çeşitli sebeplerle kaybeden ve ölümlü kaza yapmamış olan vatandaşlar, bir defalığına affedilmek istiyor. Bu sayede tekrar araç kullanabileceklerini belirten sürücüler, yetkililerden duyarlılık bekliyor. Fakat, bu konuda henüz somut bir girişim yapılmadığı için mağduriyetleri devam ediyor.