Müge Anlı İle Tatlı Sert programında gündem olay tüyleri diken diken etti. İddialara göre Balıkesir'de yaşayan Elnare Kızmaz adlı kadın, 17 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha evine dönmedi. Programa başvuran kardeşi Aynure Hanım, ablasının bulunması için başvuru yaparak eniştesi Ahmet Kızmaz'dan şüphelendiğini söyledi.

Türkiye, şimdi de Müge Anlı'daki Elnare olayını konuşuyor: Köydeki 35 erkek, kadınla cinsel ilişkiye girdi

“ŞİDDET UYGULUYORDU AÇ BIRAKIYORDU”

Aynure Hanım, ablası üzerinden maddi kazanç sağlayan eniştesinden şüphelendiğini söyleyerek "Ablamın akıl sağlığı yerinde değil eşi de bundan faydalanıyordu galiba. Ablamı köyde kullananlar oldu diye haberler geliyordu. Başına gelen olaylardan sonra ablam ona dokunulduğunda deliriyordu. Kadını o hale getirdiler." dedi.

Daha sonra yayına köyden bir kadın bağlandı. İsmini vermeyen istemeyen tanıdık kadın, "Ahmet Elnare’ye şiddet uyguluyordu, aç da bırakıyordu." ifadelerini kullandı.

"Gözümle de gördüm bacağı sekiyordu, gözü mosmordu. Ahmet'in dövdüğünü söylüyordu." diyen kadın gece eve erkeklerin geldiğini ekledi.

Türkiye, şimdi de Müge Anlı'daki Elnare olayını konuşuyor: Köydeki 35 erkek, kadınla cinsel ilişkiye girdi

KOCASININ KADINI SATTIĞI İDDİA EDİLİYOR

İddialara göre evlendikten sonra yaşadıklarıyla akıl sağlığında sorunlar artmaya başlayan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz, kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında satıldı. Köydeki birçok şahsın kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

Van'da korkutan deprem! Van'da korkutan deprem!

35 ERKEĞİN TECAVÜZÜNE UĞRAMIŞ

Programın son bölümünde 35 erkeğin kadına tecavüz ettiği bilgisi paylaşıldı. Programa tanık olarak bağlanan bir kadın da Ahmet Kızmaz'ın eşini para karşılığında sattığını doğruladı. Sinirlerine hakim olamayan adam, dakikalarca küfür ederek, "Yalan söylüyorsun" diye bağırdı.