Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar da düzenlenen stajyer ve çıraklık mağdurları mitingine katıldı. Mitingde stajyer ve çıraklık mağdurlarına seslenen Dilek Çınar milletvekillerini topa tuttu.

Dilek Çınar şu ifadeleri kullandı:

14-15 yaşlarından beri çalışan emekçiler eğer bu yağmurun altında, bu çamurda kalkıp meydanları dolduruyorlarsa kimse kusura bakmasın o milletvekillerinin o koltuklarda rahat oturmaya hakkı yok.

Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Bizler çocuk yaştan beri çalışanlar, işte bu meydanı dolduranlar, hakkımız olanı istiyoruz .

14 yaşından 15 yaşından beri Türkiye'ye değer üreten sanayide çalışan kirin, pasın içinde çalışmayı dert edinmeyen vatanını milletini seven, milleti için çalışan abilerimiz ablalarımızın hakkı.

Şimdi bu hakların karşılığını almak olmalı, burada toplanmak olmamalı bunca yıl çalışmanın bedeli. Bu meydanları dolduracak olan bizim coşkumuz olmalı ama bu mağduriyetler olmamalı. O yüzden vatanımızı korumak için çocuklarımızı korumak için bu mücadelenin yanındayız çok zor değil hakkımız olanı istiyoruz. Lütuf değil hakkımız olanı istiyoruz.

Stajyerlerin ve çırakların sigortalarının SGK başlangıcı sayılması bir kamu görevidir şimdi herkese bu kamu görevini bu devletçiliğin gereğini yerine getirmeye davet ediyoruz Yok eğer onlar yapmayacaksa biz söke söke almasını da biliriz.  Bu meydanların katbekat fazlasını toplamasını da biliriz.'' dedi.

3301 nitelik kodlu Emlak Yönetimi mezunları atama bekliyor 3301 nitelik kodlu Emlak Yönetimi mezunları atama bekliyor