Kanalında ünlü isimleri ağırlayan Danla Bilic'in bu haftaki konuğu Murat Dalkılıç oldu. Birlikte yemek yapan Murat Dalkılıç ve Danla Bilic, magazin gündemini değerlendirdi. Fenomen Danla Bilic'in 'Neden aldatıyorsunuz bizi?' sorusuna cevap veren Murat Dalkılıç, 'Ben aldatmayı yalan söylemek olarak düşünüyorum. Dürüst olan insanlar bence aldatmış sayılmıyor. Çünkü yalan söylemiyor. Aldatmak değil yani. Aldatılmış bişi yok. Baya söylüyor yani' diye yanıt verdi.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

24 Ağustos 2015 tarihinde Merve Boluğur ile evlenen ünlü çift, 11 Eylül 2017 tarihinde tek celsede boşandı. Boşanma nedenleri ise iddialara göre Merve Boluğur ile yaptıkları tartışmanın ardından evden çıkan Murat Dalkılıç, yakın dostu Eser Yenenler'i aradı. Eser Yenenler, arkadaşının sakinleşmesi için evine davet ettikten sonra kız arkadaşlarını da eve çağırdı. Yine iddialara göre; Merve, bu ev buluşmasının ardından adeta deliye döndü.