Murat Kurum Arnavutköy mitinginde sandık güvenliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Vatandaşlara sandık başından ayrılmamaları gerektiği uyarısında bulundu ve geçmiş seçimleri hatırlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile görüştü: İşte detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile görüştü: İşte detaylar

Murat Kurum konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu millet kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Kardeşlerim bu iş bilmez yönetim İstanbul'da hem iş yapmayıp hem de bizim projelerimizi eleştiriyor. Sen kendi Genel Başkanını devirmek için gizli gizli toplantılar yaparken biz 3 ayda 180 bin konutun temelini atıyorduk."

SOSYAL MEDYA BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL GERÇEK BELEDİYECİLİK KAZANACAK

"Milletin derdiyle dertlenmek en kuvvetli ordudur. Biz gücümüzü sizin dertlerinize koşmaktan alıyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahı İstanbul'da yepyeni bir sayfa açılacak. Biz 81 ili gezdik. Onlar kayağa giderken biz afetzede kardeşlerimizle mücadele ediyorduk. Reklama depreme ayırdıkları bütçenin 2 katını verdiler. Yaşanan sellerde de hızlı bir şekilde milletimize verdiğimiz sözleri tuttuk. Yarın seçimde sosyal medya belediyeceliği mi yoksa gerçek belediyecilik mi kazanacak sandık başında belirlenecek. Yarın birilerini süresiz tatile göndereceğiz! "

Editör: Öznur Kaya