"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2893 %0.08
36,9745 %-0.08
2.279.561 %-0.689
3.021,64 -0,21
Ara
İşçi Haber Magazin Nagehan Alçı'dan itiraf: Evliliğim boyunca şiddet gördüm

Nagehan Alçı'dan itiraf: Evliliğim boyunca şiddet gördüm

2010'da evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, geçen yıl tek celsede 13 yıllık evliliklerini bitirdi. Alçı şiddet gördüğüne dair açıklama yaptı.

2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, geçen yıl tek celsede 13 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Alçı'nın şiddet gördüğüne dair itirafları sosyal medyada geniş yankı buldu. Alçı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddet gördüğünü açıkladı.

"UZUN YILLAR PSİKOLOJİK, FİZİKSEL VE EKONOMİK ŞİDDETİN İÇİNDE YAŞADIM"

"Hayatımın en büyük pişmanlığı klavyenin başındaki en zor dakikalar bunlar. Yıllarca kendime itiraf edemediğim gerçekleri anlatma vakti geldi. İnsan bazen hayatla tuhaf mücadele yöntemleri buluyor. Çeşitli savunma mekanizmaları icat ediyor. Ben uzun yıllar psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddetin içinde yaşadım" diyen Alçı, şiddetin çocuklarına miras kalmaması için suskun kaldığını belirtti. Ancak artık susmayacağını ve hukuki süreç başlatacağını ifade etti.

Alçı'nın açıklamaları şöyle devam etti: "Uzun yıllar boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için polis çağırdım ama korkudan geri gönderdim. En büyük pişmanlığım yaşadıklarımı kendi kusurummuş gibi saklamamdır. Geçen yıl dava açtım ama tehditlerle şartları kabul etmek zorunda kaldım. Ancak boşanmakla da şiddetten kurtulamadım. Artık susmayacağım. Şiddet devam ediyor, boşansanız da. Sesimizi yükseltmeliyiz, yeter!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *