Survivor 2020'ye katılmasıyla hayatımıza giren Evrim Keklik'in seveni kadar sevmeyeni de epey fazla. Dobralığı, isyanları, ortalığı karıştırması ve daha birçok özelliğiyle kendine has bir karakter.

Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı Şarkıcı Berdan Mardini memleketinde fabrika kurmuştu! Kadınlarla gül hasadına katıldı

Bu sene Ogeday'la Nisa'nın sevgili olduğunu oyun sırasında ağzından kaçırmasıyla gündem olmuştu. Şu sıralar Nagihan ile arasındaki rekabetlede konuşulmaya başladı. Parkularda büyük bir mücadele gösteren Evrim Keklik, özellikle Nagin'la yarışırken büyük bir efor sarf ediyor. 

Survivor All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ünlüler takımından Nagihan ile gönüllüler takımından Evrim karşılaştı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda sayıyı alan isim Nagihan oldu. 

Survivor All Star'da kadınlar turunu Ünlüler takımı kazanırken, Erkek turunu ise Gönüllüler takımı kazandı. Best Of'a (En iyilere) kalan yarışın kazananı 3-1'lik skor ile Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR ALL STAR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı, arkadaşlarından bir kişi daha aday göstermek durumunda kaldı.  Survivor 3. eleme adayı Ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda 5 oy ile Parviz oldu. 

​​​​SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da oynanan iki dokunulmazlık oyununu kazanan takım da Gönüllüler oldu. Survivor'da Ünlüler takımından yokluk adasına giden ilk isim Barış Murat Yağcı olmuştu. Haftanın 2. eleme adayı ise dün akşam itibarıyla belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı yapılan oylama sonucunda 5 oy ile Gizem Memiç'i aday gösterdi.