Son zamanlarda çıplak pozları nedeniyle ailesi ile arası bozulan Britney SpearsVictor Wembanyama'ın koruması tarafından yumruklandı, Spears, Las Vegas'taki Aria Resort & Casino'nun içinde yer alan ve ünlülerin uğrak yeri olan bir restoranda NBA oyuncusu Victor Wembanyama'ya yaklaşarak birlikte fotoğraf çekinmek istedi. Oyuncunun dikkatini çekmek isteyen Britney Spears, Victor Wembanyama'ın omzuna dokunmasıyla birlikte kendini yerde buldu.

Spears'ın, oyuncunun dikkatini çekmek için 'sırtına ve omzuna dokunduğu' ve güvenlik ekibinin bir üyesinin de ani bir refleksle şarkıcıyı tokatladığı gündeme bomba gibi düşerken ertesi gün bir basın toplantısı düzenleyen Viktor Wembanyama, Britney Spears'ın kalabalıkta kendisini "arkadan çektiğini" söyledi.

Britney Spears şikayetçi oldu

İddialara göre, darbenin ardından yere düşen ve gözlükleri kırılan Britney Spears, olayın ardından darp suçlamasıyla polise başvurdu. Ancak polis kaynakları kendisine, güvenlik görevlisi savunma amaçlı refleks gösterdiği için konunun "cezai bir mesele olarak ele alınamayacağını" söyledi.

"Yüzüme ters bir yumruk attı"

Victor Wembanyama'ın 'beni arkadan çekti' sözlerine karşın Britney Spears da Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamasında da "Oyuncunun, 'beni arkamdan çekti' şeklindeki ifadesinin farkındayım, fakat ben sadece omzuna dokundum. Bunun üzerine güvenlik görevlisi kalabalığın önünde arkasına bakmadan yüzüme ters bir yumruk attı. Beni yere düşürdü ve gözlüklerimin yüzümden düşmesine neden oldu. Her zaman insanlar tarafından kuşatılırım. O gece de en az 20 kişilik bir hayran grubu tarafından kuşatıldım, fakat güvenlik ekibim hiçbirine vurmadı." ifadelerine yer verdi.

Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı Hadise, Torreira ile aşk mı yaşıyor? Gerçeği açıkladı