Kelek karpuz ve kavun 'ayıplı ürün' statüsüne alındı: Delili saklayan tazminatını alıyor Kelek karpuz ve kavun 'ayıplı ürün' statüsüne alındı: Delili saklayan tazminatını alıyor

Türkiye’deki en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix, şubat ayında yayınlayacağı içerikleri paylaştı. Netflix Türkiye’nin şubat ayı takviminde birçok yeni dizi ve film bulunurken, popüler dizilerin de yeni sezonları yer alıyor. Peki, Netflix Türkiye’nin 2022 şubat ayı içerikleri neler? İşte 2022 şubat ayında Netflix Türkiye’ye de olacak içerikler: 

1) Senden Önce Ben 

Yazan Jojo Moyes'un aynı isimli romanından esinlenerek çekilen filmin başrolünde popüler oyuncular Emilia Clarke ve Sam Claflin yer almaktadır. Filmde, yaşadığı kazadan sonra felç kalan zengin ve huysuz bir adamın bakıcılığını yapmaya başlayan hayat dolu Lou’nun birbirlerini tanıdıktan sonra yaşadıkları anlatılıyor.  

Sevilen film 1 Şubat günü Netflix Türkiye’de izleyicisiyle buluşacak. 

2) The Good Doctor  

Otizmli ve savanat sendromu olan genç doktorun çalıştığı hastanede yaşadıklarını anlatan dizinin başrolünde Freddie Highmore, Antonia Thomas ve Nicholas Gonzalez gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin yayınlacak yeni sezonunda ise tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının hastaneyi nasıl etkilediğini anlatılıyor. 

Türkiye’de Mucize Doktor ismiyle yayınlanan The Good Doctor dizisinin 4. sezonu 1 Şubat tarihinde Netflix Türkiye’de sevenleriyle buluşacak.  

3) Disenchantment  

Matt Groening'in fantastik animasyon dizisi Disenchantment’ın 4.kısmında, talihsiz serüvenler yaşamaya devam eden Prenses Bean, denizin dibinde sırlarla dolu bir kale keşfediyor.  

Disenchantment, 9 Şubat günü Netflix Türkiye’de yayınlanacak. 

4) Aşk Taktikleri 

Netflix Türkiye’de yayınlanacak olan yeni Türk filminin başrollerinde Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız, Atakan Çelik, Doğukan Polat gibi ünlü isimler yer alıyor. Aşk Taktik’lerinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturuyor.  Bir romantik komedi olan filmin konusu ise aşka inanmayan iki genç olan Aslı ve Kerem’in birbirlerini elde etmek uyguladıkları aşk taktikleri sonucunda birbirlerine nasıl aşık olduklarını anlatıyor. 

Aşk Taktikleri, 11 Şubat’ta Netflix Türkiye’de yayınlanacak. 

5) Tall Girl 2  

2019 yapımı Tall Girl filminin devamı niteliğinde olan Tall Girl 2 filmde Ava Michelle, Sabrina Carpenter , Griffin Gluck ve Steve Zahn gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Gençlik filmleri ve romantik komedi türünde olan filmde okul müzikalinde başrolü kapan Jodi’nin yaşadıkları anlatılıyor.  

Gençlik filmi Tall Girl 2, 11 Şubat günü Netflix Türkiye’de yayınlanacak. 

6) Keeping Up With the Kardashians 

Kardashian ailesinin hayatını, ilişkilerini ve günden güne artan şöhretlerini anlatan reality dizisinin yeni sezonu 17 Şubat’ta Netflix Türkiye’de olacak.  

7) Amacı Olmayan Grup  

Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen Amacı Olmayan Grup sayfasından ilham alınarak çekilen filmde iş bulamayan gençlerin bir internet grubu kurmasıyla başlarından geçenler anlatılıyor. Filmin başrolünde ise Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Gamze Karaduman gibi sevilen isimler yer alıyor.  

Amacı Olmayan Grup, 18 Şubat günü Netflix Türkiye’de yerini alacak. 

8) Birimiz Yalan Söylüyor 

Beş lise öğrencisinin cinayet ve yalanlarla birbirlerine bağlanmasını anlatan yeni dizinin başrolünde Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Marianly Tejada, Cooper van Grootel gibi ünlü genç oyuncular yer alıyor.  

Yeni dizinin ilk sezonu 18 Şubat tarihinde Netflix Türkiye’de yerini alacak. 

9) Space Force 

Bir genarelin Uzay Kuvvetlerini göreve hazırlamak için bir bilim insanıyla iş birliği yapmasından sonra departmanın yaşadıklarını anlatan dizinin başrolünde Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers gibi isimler yer alıyor. 

Sevilen komedi dizisi Space Force, ikinci sezonuyla 18 Şubat’ta Netflix Türkiye’de.  

10) Emma. 

Jane Austen’nin aynı isimli kitabından uyarlanan dram filminin başrolünde, yine Netflix’te yayınlanan The Queen's Gambit dizisiyle birçok insan tarafından tanınan Anya Taylor-Joy var. Filmde zengin ve bekar olan Emma Woodhouse adlı genç kadının, başkalarının hayatlarına burnunu sokmasıyla başına gelenler anlatılıyor.  

Emma, 21 Şubat tarihinde Netflix Türkiye’de yayınlanacak. 

11) Vikings: Valhalla 

Popüler Vikings dizisinden 100 yıl sonrasını anlatan yeni dizinin başrolünde Sam Corlett, Leo Suter, Frida Gustavsson yer alıyor.  

Vikings dizisinin hayranları tarafından merakla beklenen yeni dizi ilk sezonuyla 25 Şubat günü Netflix Türkiye’de olacak.