Türkiye’nin en popüler dijital dizi ve film platformlarından biri olan Netflix, birçok farklı içeriği seyircileriyle buluşturmaya devam ediyor. İşte aralık ayında Netflix’e eklenecek içerikler: 

1) Lost in Space  

1960'larda yayınlanan bilimkurgu dizisi Lost in Space’ın modern versiyonu olan dizi günümüzden 30 yıl sonrasını konu alıyor. Uzayda yeni bir koloni kurmak için yola çıkan Robinson ailesinin başına gelenleri anlatan dizinin 3.sezonu 1 Aralık’ta Netflix Türkiye’de seyircileriyle buluşacak.  

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio,  Parker Posey, Brian Steele.  

2) Rain or Shine  

Yıkılan bir binadan kurtulan iki kişinin birbirine manevi destek olmasını anlatan bir Kore dizisidir. Netflix yapımı olan bu Kore dizisinin başrolleri ise Jun-Ho, Won Jin-a ve Lee Ki-woo.

Yeni dizi 2 Aralık’ta Netflix’te.  

3) Çakallar 

Birlikte yaz kampına katılan bi grup arkadaşın elmas bulmasıyla başlarından geçen olayları anları ve atıldıkları macerayı konu edinen bir mini dizi. 

Oyuncu kadrosunda Louka Minnella, Kassim Meesters ve Sarah Ber gibi isimleri barındıran Çakallar dizisi 2 Aralık tarihinde Netflix Türkiye’de.  

4) Hababam Sınıfı Kıbrıs’ta: Yaz Oyunları

Klasik Hababam Sınıfı serisine modern esintiler katıp seriyi günümüze taşıyan bu film, Kıbrıs'ta düzenlenen liselerarası yaz oyunlarına katılacak olan Özel Çamlıca Lisesi öğrencilerinin başından geçen olayları anlatıyor. 

Nisan ayı son 53 yılın en sıcak ayı oldu Nisan ayı son 53 yılın en sıcak ayı oldu

Altan Erkekli, Yusuf Çim, Fırat Albayram ve Öykü Çelik gibi oyuncuların kadrosunu oluşturduğu film 2 Aralık’ta Netflix Türkiye’de yayınlanacak. 

5) La casa de papel 

Álex Pina tarafından yaratılan dizi 2017 yılında İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te yayınlandı. Dizi profesör takma isimli kişinin hayalini gerçekleştirmek için İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Merkez Bankası'nı soymasını anlatıyor. Profesör bu hedefini gerçekleştirmek için suçlulardan oluşan 8 kişilik bir ekip kurar ve soygun başlar.  

5 sezonla final yapacak olan La casa de papel'in  5.sezon ilk kısmı geçtiğimiz eylül ayında yayınlanmıştı. 5.sezon ikinci kısım ise 3 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

Dizinin oyuncu kadrosu ise Úrsula Corberó,  Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente ve Esther Acebo gibi ünlü İspanyol oyunculardan oluşuyor.  

6) Joker 

Film, birçok zorbalık yaşayan ve işinde çok da başarılı olamayan bir komedyenin topluma aykırı bir role bürünüp kendini kaosun içinde bulmasını anlatıyor. 

Başrollerinde Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Frances Conroy, Brett Cullen ve Zazie Beetz gibi isimlerle sinema sektörüne damga vuran film, 6 Aralık’da Netflix Türkiye'de izleyicisiyle buluşacak.  

7) Titans

Gotham şehrinde geçen dizinin ana karakteri ise, Batman’ın en yakın arkadaşı,  Robin lakaplı Dick Graysondır. Dizi, kötülere karşı birlik olan bir grup sorunlu ama kahraman gencin Dick Grayson’un etrafında toplanmasını anlatıyor. Popüler dizi 8 Aralık günü Netflix’te seyirciye sunulacak.  

Dizinin başrollerinde ise Brenton Thwaites, Teagon Croft, Anna Diop, Ryan Potter, Minka Kelly, Alan Ritchson gibi ünlü oyuncular yer alıyor.  

8) The Unforgivable 

Cinayet suçuyla hapse giren bir kadının hapishaneden çıktıktan sonra topluma alışma ve hayatını düzene koyma sürecini anlatan sert gerçekçi türde bir film.  

Sandra Bullock ve Vincent D’Onofrio’nun başrolünde olduğu film 10 Aralık günü Netflix’te.  

9) The Witcher 

Andrzej Sapkowski'nin aynı isimli kitabından uyarlanan The Witcher, fantastik bir dizidir. Bir canavar avcısının başından geçenleri anlatan dizinin başrolünde ise Henry Cavill, Freya Allan, Eamon Farren gibi isimler bulunmakta.  

Sevilen dizi 17 Aralık tarihinde Netflix Türkiye’de sevenleriyle buluşacak.  

10) Emily in Paris 

Genç bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin iş için Chicago'dan Paris’e taşınmasıyla başından geçenleri anlatan dizinin başrolünde Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo gibi ünlü isimler yer alıyor. 

Sevilen dizi 22 Aralık tarihinde Netflix’te. 

11) Cobra Kai 

Amerikan dövüş sanatlarıyla ilgili olan Cobra Kai dizisi, 1984 yılında çıkan ve başrollerinde Ralpg Macchio ve William Zabka’nın olduğu Karate Kid filminin devamı niteliğindedir.  

Sevilen dizi 4.sezonuyla 31 Aralık tarihinde Netflix Türkiye’de yayınlanacak.