Nisa Bölükbaşı şampiyon olduktan hemen sonra Türkiye'nin gündemine oturdu. Yarışmaya adını, ‘Survivor Türkiye’ tarihinin ikinci kadın şampiyonu ve bir ‘All Star’ olarak yazdırdı. Nisa katıldığı programda sunucunun sorularına yanıt verdi. 

Sana göre neden sen şampiyon oldun?

Kalbimle hareket eden bir yarışmacıydım. Hatalarını kabul eden, kendisiyle barışık. Herkes daha planlıydı, “Bunu yapsam acaba insanlar nasıl algılar” diye düşünüyorlardı. Aramızda “Bugün iyi konuştum mu” diye soranlar bile oluyordu. Ben akışımdaydım. Zaten yalan söylersen bir yerde patlıyorsun. Bu yüzden zarar görmüş olanlar da vardır.

'Orayı bir aşk programına çevirmek istemedik'

*Ogeday’la adada ilişkinizi ne reddettiniz ne de kabul ettiniz… Neden?

İlişkimiz geçen yaz sonu başladı. ‘All Star’ teklifi geldi, “Ne yapacağız” dedik. Ve orayı bir aşk programına çevirmek istemedik. Birey olarak yarışalım istedik. Karar verdik; biri sorarsa inkâr etmeyeceğiz çünkü sakladığımız bir şey değil, ama önplana da çıkarmayacağız.

Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu Can Yaman'ın İtalya'daki yeni dizisi! İngiliz partneri olay oldu

Ogeday'la nasıl tanıştınız?

‘Sihirli Annem’ dizisinde ben Venüs’ü, o da Yavuz’u canlandırıyordu. Orada tanıştık. Ama ikimizin de başka ilişkileri vardı. Sonra ‘All Star’ sayesinde daha fazla konuşmaya başladık. Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, ‘Survivor Türkiye All Star’ boyunca ilişkilerini gözlerden uzak tuttu. Şimdi birlikte kamp ve kayak tatili planları yapıyorlar.

Aynı adada eski sevgilin Barış Murat Yağcı da vardı. Hiç tereddüt ettin mi?

Ogeday her şeyi bildiği için bir sıkıntı yoktu. Sadece “İnşallah sana bir şey demez ki, ben müdahale etmek zorunda kalmayayım. Bir şey olursa da biliyorum sen kendini savunabilecek durumdasın” dedi.