Survivor ile ünlenerek büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star'a damga vurdu. Performansının yanı sıra sevimli hareketleri ve samimi konuşmalarıyla halkın gönlünde taht kuran Nisa, Merve Oflaz'dan sonra ikinci kadın şampiyon olarak Survivor tarihine geçti. 

Nisa'nın en büyük destekçi ise sevgilisi Ogeday Girişgen oldu. Ogeday’ınr Nisa'ya destek vermek için oy atmaya çalışması, sosyal medyada da çok konuşuldu. Ogeday açıklamasında "Asıl tarih bugün değil yarın yazılacak. Gönüllülerin son kalesi, uzun bir süreden sonra bir kadın şampiyon çıkacak. Sonuç ne olursa olsun benim için sonuç değişmeyecek çünkü benim bir tane şampiyonum var" dedi.

NİSA ŞAMPİYON OLDU

Bu sezon birlikte yarışan ikili ada yaşantısında yaşadıkları aşktan ziyade performanslarıyla göz önünde olmak istediler.Nisa'nın şampiyon olmasının ardından aşklarına dolu dizgin devam eden ikili gündem olmaya devam ediyor. 

YENİ YAŞINI KUTLADI

Instagram hesapları üzerinden güzel anlarını paylaşan ikili son olarak Ogeday Girişken, Survivor Nisa'nın yeni yaşını romantik bir poz ve notla kutladı.

'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor 'Bahar' dizisine bomba oyuncu! Sevilen komedyen konuk oluyor

ROMANTİK KUTLAMA