Hakkari'de bir kişi hayvanlarını otlatırken ayı saldırısına uğradı! Hakkari'de bir kişi hayvanlarını otlatırken ayı saldırısına uğradı!

19 Nisan Salı günü yağış etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji'den hava durumuna ilişkin rapor geldi. Yapılan değerlendirmeye göre, Türkiye'yi sağanak yağışlı bir gün bekliyor. Yer yer kuvvetini arttıran yağışlar gün boyunca sürecek. Diğer yandan ülkemizde son birkaç gündür etkili olan  toz taşınımının devam edeceği ifade edidi. 

MGM'den yapılan açıklamaya göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu dışında kalan yerlerin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Kastamonu kıyılarında, Çankırı ve Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde; Isparta, Burdur ve Denizli ile Antalya'nın iç, Afyonkarahisar'ın güney çevrelerinde; Doğu Anadolu'nun batısı ile Sivas, Gümüşhane ve Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç ve güney kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İstanbul'da günlerdir etkili olan yağışlar kış soğuğunu da beraberinde getirdi. Özellikle çarşamba günü ara verilen yağışlar cuma günü kenti tamamen terk edecek. İşte İstanbul 5 günlük hava durumu raporu...