TV8'in reyting rekorları kıran yarışması Survivor bu sefer bomba gibi geliyor. Acun Ilıcalı yarışmacıları bir bir açıklarken yarışmaya dahil olan yarışmacıların fanları heyecanla 2024 All Star'ın başlaaycağı günü iple çekiyor. Bunun yanı sıra birçok kuliste ise aşk dedikoduları ise ortalığı fena halde karıştırmış durumda.

Survivor 2024 All Star'a dahil olan yarışmacılar

1-Survivor All Star 2024'e aktılan ilk isim ümlü oyuncu  Nihat Altınkaya olmuştu. Bu ismi duyan survivor fanları heyecanlanmıştı.

2- TURABİ

Acun Ilıcalı açıkladı! Turabi 3 şampiyonluk için Survivor'da

3- Damla Can

Damla Can kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2024 Damla Can ne iş  yapıyor?

Ünlü şarkıcıdan 'Dilber' itirafı: Açılamadım Ünlü şarkıcıdan 'Dilber' itirafı: Açılamadım

4-Ogeday

Ogeday Girişken Survivor şampiyonu oldu (Ogeday Girişken kimdir?) - Magazin  Haberleri

5-Nagihan Karadere

Nagihan Karadere: Bir daha asla Survivor'a katılmam - Son Dakika Magazin  Haberleri | N-Life

6-SERCAN YILDIRIM

Survivor Sercan Yıldırım kimdir? Survivor 2020 ünlüler takımı Sercan  Yıldırım kaç yaşında? - Son Dakika Haberleri Milliyet

7-Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu  şarkıları neler?

Acun Ilıcalı'nın son olarak kadroya dahil ettiği Yiğit Poyraz Survivor 2024 All Star programında birçok aşk dedikodularına beraberinde getirecek.

TRHaber - Yiğit Poyraz Survivor All Star'ın sekizinci yarışmacısı oldu!  Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz nereli, boyu kaç?

 Acun Ilıcalı 8. ismi açıkladı: Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı Yiğit Poyraz oldu: Bu yıl Survivor All Star'da yarışacak sekizinci yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor All Star'ın yeni ismi Yiğit Poyraz oldu. Survivor 2021 sezonunun sona ermesinin ardından, adı pek çok kişiyle aşk dedikodularına karıştı.