Beşiktaş yönetimi kötü gidişatı durdurmak adına başkanlık seçimlerine giderken , o isim Talisca müjdesini duyurdu.  

Anderson Talisca için Barcelona iddiası | Transfermarkt

Trabzonspor'dan Altay Bayındır hakkında açıklama Trabzonspor'dan Altay Bayındır hakkında açıklama

Beşiktaş'ta Başkan adayı Serdar adalı iddialı seçim vaatlerinde bulundu. Mauro Icardi^nin Galatasaray'a geliş sürecine değinen Adalı, "Hasan Arat ilk başta Ricardo ve Atiba'ya jübile yapalım dedi ama artık Quaresma ismini kullanmıyor. Müsaade etsin de Quaresma'nın jübilesini ben yapayım! Bugün gel oyna desek oynayacak vaziyette.

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Stadın kapasitesi 52 bin olacak -  Futbol Haberleri

Müthiş yetenekli bir oğlu var. Babasından da iyi olabilir. Taraftarın ne istediğini biliyorum. Kulübün mali durumunun da farkındayım. Rakipler yapıyorsa biz de yapacağız. G.Saray Icardi'yi nasıl sponsorla aldıysa biz de transferlerimizin büyük bir bölümünü, kulübü mali yük altına sokmadan yapacağız." dedi.

Serdal Adalı kimdir? Beşiktaş'ın başkan adayı Serdal Adalı kaç yaşında, ne  iş yapıyor? - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

''BEN GİDERSEM ALIR GELİRİM''

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, 3 Aralık'ta yapılacak seçim öncesi bi bir seöim vaatlerini sıralarken, katıldığı bir programda iddialı konuşan Adalı, Talisca ve Quaresma için iddialı konuşarak , taraftarlara yıldız transfer sözü verdi. 

Süper Lig - Serdal Adalı: TFF'den randevu istedik - Eurosport

Serdar Adalı yaptığı açıklamada,  Kariyerini Al-Nassr'da sürdüren Talisca'yı almaya gideceğini söyleyerek,  "Talisca'nın şu anda kulübüyle mukavelesi var. Futbolda her şey olabilir. Özellikle Talisca'yı alacağım demiyorum. 'Görüşeceğiz' de demiyorum, ben gidersem alır gelirim!" şeklinde konuştu.