Öykü Serter, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için "Sizinle de hesaplaşacak ve sonsuza dek unutacağız. Sanatçı değilim insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Lüzumsuz popülaritenizin tadını çıkarın"

Öykü Serter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Nankörsünüz ancak buna yararsınız ve bu kadarsınız. Sizinle de hesaplaşacak ve sonsuza dek unutacağız. Işıltılı günlerinizin son demleri, lüzumsuz popülaritenizin tadını çıkarın. Sanatçı değilim insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim. Adaylığını desteklediğim zamanlar için kendimden özür diliyorum. O günlerde büyük bir inançla arkanda durduğum için yine kendimden özür diliyorum. Sana verdiğim o lanet oy için de kendimden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı Çift hakim karşısına çıktı: Dilan Polat göz yaşlarını tutamadı

SÖZDE SANATÇILAR DEMİŞTİ

Kendisini desteklemeyen ünlü isimleri hedef alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,  "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar" demişti. Sözlerinin ardından sert tepki alan Muharrem İnce, ünlü isimlerden özür diledi. Yaptığı açıklamada "John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan 'sözde sanatçılar" şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır" ifadelerini kullandı.