Berat Albayrak'ın açıkladığı reform paketinde fona devredilmesi planlanan kıdem tazminatı ile ilgili Öz Petrol-İş sendikasından açıklama geldi. 

Öz Petrol-İş senikası Genel Başkanı Kudret Örgel, yaptığı açıklamada "Şu iyi bilinmelidir ki; sendikamız ve konfederasyonumuz mevcut kazanılmış haklarımızın korunması ve geliştirilmesi adına mücadelemizden taviz vermeyecektir." ifadelerini kullandı. 

İŞTE ÖZ PETROL-İŞ GENEL BAŞKANI ÖRGEL'İN AÇIKLAMASI

"Değerli üyelerimiz ve kıymetli emekçi kardeşlerim;

Gündemde yer alan “Kıdem Tazminatı Fonu” ile ilgili açıklamalar ve iddialar bugün için sadece bir yorumdur. Elbette biz emek temsilcileri olarak sendikalar, bu konuda gerek üyelerimizi gerekse kamuoyunu en doğru şekilde bilgilendirmek durumundayız. Ancak henüz ortada somut bir bilgi ve veri yoktur. Hükümetimiz bu konuda tarafları görüşmeye davet edecek ve ardından bu mesele daha iyi anlaşılacaktır. Konuyu gerek sendikamız gerekse Hak-iş Konfederasyonumuz yakinen takip etmektedir. Durum netleşince siz değerli üyelerimiz ve kamuoyu objektif olarak bilgilendirilecektir.

Memur-Sen, 1 Mayıs'ı Samsun'da kutladı Memur-Sen, 1 Mayıs'ı Samsun'da kutladı

Şu iyi bilinmelidir ki; sendikamız ve konfederasyonumuz mevcut kazanılmış haklarımızın korunması ve geliştirilmesi adına mücadelemizden taviz vermeyecektir. Saygılarımla."

Editör: TE Bilişim