Öz Sağlık-İş Sendikası Başkanlar Kurulu Toplantısı ve 8. Kuruluş Yıldönümünde “Pandemide Şehit Olan Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçilerini” anacağı program düzenliyor.

26 Şubat Cumartesi düzenlenecek olan programda, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, 2 yıldır devam eden pandemi sürecinde sağlık ve sosyal hizmet kurumlarında ağır şartlarda görev yapan üyelerden Covid-19 sebebiyle vefat edenler anılacak olup Kuran-ı Kerim tilaveti yapılacak.

Sağlık ve sosyal hizmet işkolunun yetkili Sendikası Öz Sağlık-İş, programı Meyra Palace Otel (Ankara)'da düzenleyecek.

Türkiye'nin 81 ildeki iki yüz bin üyesiyle kamunun en güçlü sendikası olan Öz Sağlık-İş Sendikası, Genel Başkan Devlet Sert ile büyüdü.

Yönetim Kurulu

Pandemi sürecinde ve öncesinde sağlık çalışanlarına her zaman destek olup yanında duran Öz Sağlık-İş Sendikasının Genel Başkanı Devlet Sert, onların yaşadığı zorlukları ortadan kaldırmak için elinden geleni yapmaktadır. Alanında uzman ve büyük başarılar elde etmiş bir sendikacı olan Devlet Sert, başarılı kadrosuyla sağlık alanında çalışan işçilerin haklarını korumak için canla başla mücadele etmeye devam ediyor.

112'ye gelen ilginç çağrılar: Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans çağırdı 112'ye gelen ilginç çağrılar: Çok ölü var diyerek mezarlığa ambulans çağırdı

Program Akışı

Saat        : 10.00  (Başkanlar Kurulu Programı)
Saat        : 20.30  (Kuruluş Yıldönümü Töreni- Pandemi Şehitlerini Anma)