Yıllardır mücadelesi devam eden ve bir sonuca varılamayan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mağduriyeti devam ediyor. Gündemden düşmeyen ve mağdur işçilerin de gündemden düşmesine izin vermediği konu EYT, hakkında konuşuluyor. 

EYT hakkındaki son gelişme ise Alper Özüpak'tan geldi. EYT Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak'ın eşi Alper Özüpak, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın'ın çok konuşulan o sözlerine tepki gösterdi. 

Milletvekili'nin "Bir gruba eğer pastanın yüzde 80'ini verirsek, 20'sini de bütün ülkeye dağıtırsak burada adalet olmaz. EYT'deki sorun bu." sözlerinin üzerine Özüpak, 

"Bizler yıllarca çalışıp primlerimizi ödedik ve bu primler karşılığında gasp edilmiş haklarımızı geri almak için mücadele edenleriz.

Ak Parti milletvekilleri daha EYT mağduriyetini bilmeden anlayamadan pastadan pay almaktdan bahsediyorlar ama ortada pasta kalmadı ki, sayenizde, pastadan pay isteyen yok ki, Ey siyasiler!

Bizler yatırdığımız, devletimize emanet ettiğimiz primlerin karşılığını isteyenleriz. EYT artık söze kanmayacak." şeklinde karşılık verdi.

İstanbul Valisi Davut Gül: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı İstanbul Valisi Davut Gül: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı