EYT konusunda neredeyse sona yaklaşıldı. Formülsüz şartsız EYT yasasının çıkmasını talep eden EYT'liler bir mağduriyetin daha yaşanmasını istemiyor. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde Ankara'da birçok siyasi isimlerle sıcak temaslarda bulunmuşlardı. Geriye dönük işletilen yasanın düzenlenmesini isteyen EYT'liler gasp edilen haklarını geri istiyor.

Sosyal medyanı aktif olarak kullanan EYT'liler gündemde kalmayı başarıyor.

EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, sosyal medya hesabı üzerinden "mücadeleye devam ediyoruz. Pes etmiyoruz." mesajını verdi.

HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan 1 Mayıs açıklaması: Taleplerimizi güçlü bir şekilde dile getireceğiz HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan'dan 1 Mayıs açıklaması: Taleplerimizi güçlü bir şekilde dile getireceğiz

Şu ifadeleri kullandı:

"EYT nin çözüm açıklamalarına 1 ay kaldı ve biz bir ay degil son dakikaya kadar "Alansa alan meydansa meydan" diyerek ve sosyal medyada bir dakika fırsat vermeden son EYT linin de emekli olması için mücadeleye devam ediyoruz. Rahavete kapılmadan formülleri kabul etmeyerek 4447 nolu kanunun geriye alehte işletmesinin iptalini için "Varız, biriz ve beraberiz" diyerek haklarımızı alana kadar mücadeleye devam etmeliyiz.

EYT liler hak aramanın tarihini yazdı biat etmeden iktidar ve muhalefete haklarımızı vermeyene muhalif olduğunu gösterdi. Biz EYT liler
İktidarı muhalefet, Muhalefeti iktidar yapacak güçteyiz

PES ETMİYORUZ"