Patiswiss tarafından üretilen çikolatayı alan vatandaş hayatının şokunu yaşadı. İlk kez küflü bir çikolata gördüğünü belirten tüketici, firmaya sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Hakaret içermeyen eleştiriye bile tahammül edemeyen Patiswiss firmasının CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, vatandaşı küçümseyen bir dil kullanarak tehdit etti. Market zincirleri Tunaoğlu'nun bu tavrı sonrası ürünleri raflardan ve online satış platformlarından kaldırdı. Patiswiss isimli firmaya ve CEO'su Tunaoğlu'na büyük tepki var.

Patiswiss'te skandal sonrası şok istifa! Patiswiss'te skandal sonrası şok istifa!

SOSYAL MEDYA'DAN TEPKİ YAĞIYOR

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun müşterisini tehdit eden ve kibirli kelimelerle aşağılayan tutumu ile istifa etmesine sosyal medyada tepki yağdı. Çığ gibi büyüyen tepkilerden bazıları şöyle:

Sayın Mehmet Şimşek Bey #Patisswiss Şirketi 3.5 Senede 250 Milyon $ Elde Edip Vergi Ödememiş. Elif Aslı Müşteriye Atar Gider Yapmasa Bu Mevzu Ortaya Çıkmayacaktı. Kendisi de Az Evvel İstifa Etmiş Bu Firma İvedilikle Dibine Kadar İncelenmeli Bi İnceler Misiniz? @HMBakanligi

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti. Migros ve Carrefour markanın tüm ürünlerini raflardan kaldırdı. Ve bir şirket böyle böyle dibe battı. Şirketler artık müşteri şikayetlerini ÖNEMSEYECEK.

Küfllenmiş cikolatanı şikayet eden müşterine artistleniyodun. Göz göre göre insanları zehirledin. Piyasadan ürünlerin çekildi ve milyonlarca lira vergi borcun ortaya çıktı şimdide gül Elif Aslı

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa etmiş. Bu istifayla beraber vergi tartışmalarının da kesileceğini hesapladılar zaar. Milyon dolarlık şirket yönetip üç kuruş vergi vermeniz, sanırım bu hamlenizle unutulmayacak kadar büyük bir hadise

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun müşterisini tehdit eden ve kibirli kelimelerle aşağılayan tutumuna sosyal medyada tepki yağdı.

Çığ gibi büyüyen tepkilerden bazıları şöyle:

Sıfır vizyon, sıfır iletişim, sıfır marka temsili. Bunu ceo yapan çikolatayı almak mı? Tövbe...

En çok güldüğüm, müşteriye ''marka değerini düşürme'' vs demesi. Elif Esra, emin olun markanıza sizin verdiğiniz zarar Everest tepesi, müşterinin verdiği zarar en fazla Çamlıca tepesi kadardır.

Sendikalı işçileri kovmuştu! Patiswiss CEO'sunun tüketiciyi tehdit ettiği mesaj şoke etti Sendikalı işçileri kovmuştu! Patiswiss CEO'sunun tüketiciyi tehdit ettiği mesaj şoke etti

Herkes ali kıran baş kesen olmuş.

İyi küfür etmemiş neden çikolatamızı yedin diye.

“Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı” iddiasına açıklama geldi “Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı” iddiasına açıklama geldi

Bir marka nasıl rezil edilir isimli çalışma.

Türkçe katili. Bir de Ceo'muymuş bu arkadaş? Markayı incelememize gerek kalmadı. Ceo'nun yazım kurallarına uygunluğu marka hakkında fikir veriyor .

Egosundan geçilmiyor. Vatandaşlar memnun kalmadığı ürünü Şikayet etme hakkında sahiptir. Bu şekilde ceo olmaz olmamalı.

'Vizyon ve üslup nedir ?'Sorusunun cevabı olmuş. Kendisinde hiç yok. Bu okuduklarımdan sonra bir daha asla ürünlerini almam zaten çoğu kişi de almayacaktır diye düşünüyorum. İnanılmaz itici.

İşte bu tatlı tatlı röportaj veren, güzelliklerle konuşan CEO ların gerçek yüzü, biz işyerlerinde hep bildiğimiz için bize normal geliyor artık.

Ego zehirlenmesi dedikleri bu olsa gerek.

Editör: Yudum Özel