Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, markayı krize sürükleyen gelişmelerin ardından istifa ettiğini duyurdu.

Sendikalı işçileri kovmuştu! Patiswiss CEO'sunun tüketiciyi tehdit ettiği mesaj şoke etti Sendikalı işçileri kovmuştu! Patiswiss CEO'sunun tüketiciyi tehdit ettiği mesaj şoke etti

Tunaoğlu şu ifadelerle istifasını açıkladı:

Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden sonrasında da tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum.

Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum.

Görev değişikliği yönetim kurulunun kararıyla hızlıca ilan edilecektir.”

NELER OLMUŞTU?

Patiswiss tarafından üretilen çikolatayı alan vatandaş hayatının şokunu yaşadı. İlk kez küflü bir çikolata gördüğünü belirten tüketici, firmaya sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Hakaret içermeyen eleştiriye bile tahammül edemeyen Patiswiss firmasının CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, vatandaşı kurumsal olmayan bir dil kullanarak tehdit etti. Market zincirleri Tunaoğlu'nun bu tavrı sonrası ürünleri raflardan ve online satış platformlarından kaldırdı. Patiswiss isimli firmaya ve CEO'su Tunaoğlu'na büyük tepki başladı.

0x0-1713770713362

PATİSWİSS ÇİKOLATA KÜFLÜ ÇIKTI

Esra isimli bir vatandaş dev bir markanın market zincirinden Patiswiss firması tarafından üretilen bir çikolata aldı. Eve gittiğinde çikolatanın küflü çıktığını gören vatandaş hayatının şokunu yaşadı. Küflü ürünün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan vatandaş, "Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın. Küflenmiş, çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine de daha var. Muhtemelen redarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var." ifadelerine yer verdi. Şirketin CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu ve firmayı da etiketleyen vatandaş hiç ummadığı bir tepki ile karşılaştı.

PATİSWİSS'İN CEO'SU VERDİĞİ CEVAP İLE TEPKİ TOPLUYOR

Esra isimli sosyal medya kullanıcısının hakaret içermeyen eleştirisine tahammül edemeyen Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, tehdit ve aşağılama içeren bir yanıt verdi.

1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 11 zanlı tutuklandı 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 11 zanlı tutuklandı

Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na tepki yağıyor! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'na tepki yağıyor!

0x0-1713770711345

Editör: Yudum Özel