Arjantin'li süper yıldız Dünya Kupası sonrasında  sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla rekor kırdı.

Dünyanın en önemli futbolcuları arasında boy gösteren Messi, Instagram üzerinden rekor kıran isimler arasına girdi. Messi tarafından paylaşılan fotoğraf galerisi 54.5 milyon beğeni alarak Instagram’daki en çok beğeni alan spor paylaşımı oldu.

Enerji verimliliğini artırmayı amaçlayan teklif Mecliste kabul edilerek yasalaştı Enerji verimliliğini artırmayı amaçlayan teklif Mecliste kabul edilerek yasalaştı

Messi yaklaşık 1.3 milyon beğeni alması halinde Egg Gang sayfasının rekoru olan 55.8'lik beğeni sayısını da egale edecek.


AdKmstVdBkCShtQFSfxXaQ

Messi'nin paylaştığı  54.5 milyon beğeni alarak Instagram’daki en çok beğeni toplayan spor paylaşımı oldu.Messi'nin takipçisi ise yaklaşık 40 milyon artarak 401 milyon takipçiye yükseldi. Instagram'da daha önceki rekoru yarım milyar kullanıcıyla geride bırakan ilk kişi olarak Cristiano Ronaldo kırmıştı.Bu iki sper yıldız geçtiğimiz günlerde paylaştıkları burada görebileceğiniz fotoğraf ile büyük yankı uyandırmıştı. Bu fotoğraf hem Ronaldo hem de Messi tarafından aynı anda  paylaşılmış ve çok ses getirmişti. Sadece 30 dakika 10 milyondan fazla beğeni alan fotoğraf, lüks giyim markası Louis Vuitton’un reklam çekiminden gelmişti. 

63a00763693d563bf0871ba1